Verhuizing
Door: Suzan
Blijf op de hoogte en volg Suzan
22 Januari 2006 | Nederland, Raalte
Vandaag naar België geweest om mijn 'grote' spullen te verhuizen. De auto zat al vol en heb nog lang niet alles mee wat ik nodig heb :S (kleding etc). Toch knap om zoveel spullen in een kleine kamer kwijt te kunnen. Het is een kamer van ong. 2 bij 4 meter. Er staat een bed, een bureau met stoel, een kast en een klein 'keukenblokje'. Het is een degelijke kamer, maar kan nog heel wat aan gebeuren om het gezellig te maken. Het is een echte STUDENTENkamer,... vrij oude spullen en had ook gelijk de neiging om schoon te maken!!:D
Ik zie het wel zitten, daar kan ik me wel vermaken. Als er mensen bij me willen slapen, dat kan!haha..op de gang is heel veel ruimte :D nee, er zullen misschien 2 luchtbedden bij kunnen.
Vandaag werd ik ontvangen door Hilde, een docent van de KH Kempen. Een hele aardige vrouw, die me heeft rondgeleid en veel dingen heeft verteld. Ben er ook achter gekomen dat Belgen elkaar geen hand geven bijv. als ze zich voorstellen, dat kennen ze helemaal niet...
Mn kamer zit aan een rustig straatje, waar af en toe een auto langs komt. Het zit op de eerste verdieping van een studentenpand, waar ongeveer 12 studenten verblijven. Het ligt in het centrum en vlak bij school en het ziekenhuis. Dus dat is op de fiets wel te doen. Ook een meevaller is dat we internet op onze kamer kunnen krijgen! Ben ik echt super blij mee, hoef ik dat niet zo te missen. Zo kan ik via 'Skype' bellen naar het thuisfront. Bellen met mn mobiel is namelijk niet te betalen.
Nu nog een weekje naar school, een paar feestjes houden, veel bekenden nog zien en dan is het de 30 ste zover. 30 januari ga ik met de andere dames naar België en dan blijf ik daar!! Hou me op de hoogte wat er allemaal gebeurt in het koude Nederland :D
xxxx
23 Januari 2006 - 09:13
Antoinet:
Hoi Suzan,
Ja dan gaat het dan toch echt gebeuren, maar wel ontzettend leuk en ondanks dat je net over de grens zit heb je toch duidelijk met een andere gewoonte te maken en die zullen de komende maanden er nog genoeg bijkomen.
Leuk voor je en ik ben trots op je!!!!!
Veel geluk en zal je dikwijls schrijven. -
23 Januari 2006 - 18:26
Karolien:
He Suzan!
Leuk hoor dat Belgie!! En Hilde is een toppertje! Echt je zal nog veel leuke dingen met haar meemaken! Welk kamernummer heb je eigenlijk? Ik had nummer 26 (2226) helemaal bovenin! Heb je nog leuke buren??? Nou alvast heel veel succes daar! Geniet ervan! X karolien -
23 Januari 2006 - 18:31
Karolien:
Oh ja, en dat geen handen geven, dat is in het begin heel vervelend, vooral op je stage! Maar ach, je went er snel genoeg aan, voordat je het weet vergeet je het om in NL te doen! Enne probeer het dakterras in huis 20 ook eens!! Erg gezellig als het lekker warm weer is buiten! succes!! -
23 Januari 2006 - 19:48
Theo:
doen ze niet net als de eskimo's neusie-neusie??
Ik wens je heel veel plezier. Theo en Fiene -
27 Januari 2006 - 11:02
Marcella:
Haj Suzan,
heel veel plezier en succes daar in Belgie... ik zal je site in de gaten houden!!
Liefs Marcella
PS... hou me wel een beetje op de hoogte van de vorderingen in de liefde he!! -
27 Januari 2006 - 17:49
Suzanne:
Hey hoi
Wat een toestand zo'n stage, haha. Echt gaaf dat je naar Belgie gaat. Heel veel succes en geniet ervan. We msnnen.
Liefs Suzanne. -
28 Januari 2006 - 09:23
Redney:
jaja nog twee nachtjes door brengen in raalte en dan gaat het gebeuren.We zullen je missen groeten redney
ps hopen dat je nog van het dakterras gebruik mag maken haha -
30 Januari 2006 - 12:06
Redney:
je zult er nu wel z,n beetje zijn.Veel plezier met de inrichting.Niet teveel poetsen he haha
groetjes -
31 Januari 2006 - 15:17
Melissa:
hoi suzan
je eerste dag in belgie zit er op ik hoop dat je het daar naar je zin krijgt!! succes
groetjes melissa -
01 Februari 2006 - 12:03
Joost:
Je bent er nu een paar daagjes, heb je je kamertje al helemaal ingericht en alles op stage ook naar je zin? hoop dat er snel weer een bericht op de site komt te staan! Het afscheidsfeestje bij de Karwei was gezellig!
Groeten,
Joost